سه شنبه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۳

Tuesday, 10 September , 2024

  • دوشنبه / 30 سپتامبر 2019 / 14:46
  • سرویس: اخبار ویژه
  • کد خبر: 2396
  • خبرنگار : 104

مسئولان به بهانه اربعین خدمت به ارباب رجوع را رها نکنند

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول با تاکید بر لزوم مهیا کردن شرایط برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی گفت: مسئولان باید برای اربعین به گونه ای برنامه ریزی کنند که روند خدمات رسانی به ارباب رجوع مختل نشود.

به گزارش خوزآنلاین،محمد حیدری روز دوشنبه در نخستین نشست ستاد هماهنگی اربعین دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: نشست ستاد اربعین هر هفته برگزار می شود البته مدیران باید به گونه ای برنامه ریزی کنند که خللی در انجام وظایف و ارائه خدمات به مردم ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه کنگره بزرگ اربعین در پی انسجام، وحدت و همگرایی همه ادیان و مذاهب در سراسر جهان است، گفت: اربعین حسینی با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی برگزار می شود و اکنون از مرزهای ملی و منطقه ای فراتر رفته و جهانی شده است.

حیدری ادامه داد: اربعین توسط مقام معظم رهبری گسترش یافت و اکنون عامل وحدت و انسجام بین شیعه و سنی، ایرانی و غیرایرانی شده است.
وی به اثرات معنوی حضور در آیین اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: شرکت در این آیین هم برای زائران و هم برای خدمتگزاران زائران آثار معنوی دارد که باید در این آیین اخلاق نیکوی انسانی را برای معرفی فرهنگ ایرانی اسلامی به زائران منتقل کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول بر ضرورت ارائه خدمات منظم در کمال امنیت تاکید کرد و گفت: ارایه خدمات همراه با نظم و امنیت نشانه قدرت و اقتدار ملت ایران است که می‌تواند یک هماهنگی فرامنطقه ای با کشور عراق برقرار کند و جهاد نرم و قدرت نرم را به نمایش بگذارد.

وی با بیان اینکه قدرت نرم مهمتر از قدرت سخت است، اظهار داشت: حدود سه میلیون نفر در کمتر از ۱۰ روز از مرزهای خسروی، شلمچه، مهران و چزابه عبور خواهند کرد که برقراری نظم، سلامت، امنیت و خدمات رسانی به این تعداد افراد دشوار و نیازمند نظم مردمی است.
حیدری بر ضرورت تمرین کار گروهی، هماهنگی و وحدت مدیریت در اربعین تاکید کرد و افزود: این انسجام دشمن را مایوس می کند و باعث ارائه خدمات بهتری به مردم می شود.
وی گفت: اختلاف نظر، اختلاف افکنی و اعمال نظر شخصی مانند سم روند امور را مختل می کند لذا امسال باید نقاط ضعف صریح و دقیق بیان، رفع و آنها را تبدیل به فرصت کرد.
حیدری با اشاره به کسب رتبه نخست ستاد اربعین دزفول در سال گذشته افزود: مدیریت و سازماندهی زائران اربعین به ما ابلاغ شده است لذا باید به سرعت کمیته ها مشخص و وظایف ابلاغ شوند.
ابوالحسن صادقی پور عضو ستاد اربعین دزفول نیز اظهار داشت: ستاد اربعین دزفول از سال ۹۲ همزمان با آغاز پیاده روی اربعین با حداقل امکانات تشکیل شد که در این سالها شهرداری، آموزش و پرورش، سپاه و دیگر نهادها کمک های زیادی به این ستاد داشته اند.
وی افزود: زمین مورد نظر برای موکب دزفول به مساحت سه هزار و ۹۰۰ متر از ۲ هفته پیش تحویل گرفته شده و از چهار روز پیش حدود ۱۵ نفر در چزابه مستقر شده اند ولی هنوز آب موکب تامین نشده است.
عضو ستاد اربعین دزفول گفت: برای راه اندازی ۲۱ موکب در این زمین نیازمند پنج دستگاه تریلر، ۲ دستگاه جرثقیل سبک و سنگین، ۲ دستگاه کامیون سبک، ۲ دستگاه وانت، یخ روزانه و دیگر اقلام هستیم که انتظار می رود نهادهای مربوطه همکاری لازم را برای تامین این نیازها داشته باشند.
وی افزود: پارسال ۱۲ میلیارد ریال کمک های مردمی به ستاد اربعین دزفول دریافت شد و ۲۰ تن برنج، ۲۵۰ کیسه آرد، یک تن روغن و ۲۰۰ هزار ظرف یکبار مصرف استفاده  شد.
عبدالمحمد جرجانی مدیر آموزش و پرورش دزفول نیز گفت: سالانه با رضایت همکاران فرهنگی ۱۲۰ میلیون ریال از حساب آنها برای ستاد اربعین دزفول جمع آوری می شود.

برچسب‌ها:

شعار سال 1401

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار