• 9 سپتامبر 2019
  • دسته‌بندی: اخبار ویژه
  • کد خبر: 1057
  • خبرنگار : 104
  • پ

چهار گروه دامپزشک بر ذبح دام‌ قربانی در شوشتر نظارت دارند

رییس اداره دامپزشکی شوشتر گفت: چهار گروه ثابت و سیار دامپزشکی این شهرستان به منظور حفظ بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی بر کشتار دام‌ قربانی نظارت می‌کنند.

به گزارش خوزآنلاین،سیدمرتضی قریشی روز دوشنبه بیان کرد:یک گروه در کشتارگاه شهرستان مستقر است و سه گروه دیگر نیز به صورت سیار در سطح شهر فعالیت دارند.

وی افزود: به دلیل رعایت شرایط بهداشتی توصیه می شود دام قربانی در کشتارگاه ذبح شود اما با توجه به حجم بالای کشتار در حین برگزاری مراسم عزاداری گروه های سیاری نیز در سطح شهر شوشتر فعال هستند.
رییس اداره دامپزشکی شوشتر به عزاداران و مردم توصیه کرد ذبح دام را حتما در مکان های مجاز و از پیش تعیین شده انجام دهند چرا که بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین دام و انسان وجود دارد که یکی از شایع ترین راه های انتقال آن از طریق گوشت آلوده است.

وی گفت: روز گذشته حدود ۱۰۰راس دام سبک و سنگین زیر نظر کارشناسان دامپزشکی در شوشتر ذبح شد و برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک دام و انسان توصیه می شود لاشه دام بعد از کشتار حدود ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.

در آیین عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی در استان خوزستان ده ها راس دام به عنوان نذری در مسیر عبور هیات های عزادار قربانی شده و گوشت آنها بین نیازمندان توزیع می شود.

برچسب‌ها: