فقیه ناظر امور حلال اداره استاندارد خوزستان الزامات صدور گواهی “حلال” را تشریح کرد

فقیه ناظر امور حلال اداره استاندارد خوزستان گفت: کنترل و بررسی چگونگی خرید مواد اولیه و افزودنی‌ها و منشاء مواد متشکله محصولات تولیدی از لازمه‌های صدور گواهی نامه غذای حلال برای واحدهای تولیدی است.

حجت الاسلام عبدالرضا دغاغله روز شنبه در حاشیه بازدید کارشناس فنی از شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی بیان کرد: در راستای انجام وظایف این اداره کل، بازرسی از کارخانه شکر، خط تولید شکر سفید، انبار محصول، انبار مواد اولیه افزودنی، انبارهای شکر خام و سفید و همچنین آزمایشگاه کنترل کیفی این کارخانه انجام شد.
وی گفت: هدف از حضور در این واحد تولیدی نظارت بر اجرای مقررات اعطای نشان حلال برای محصول شکر سفید است و بازرسی توسط کارشناسان حلال با ارایه مستندات، کنترل مواد اولیه، افزودنی‌ها و فرآورده‌های غذایی که ممکن است ترکیب آنها با سایر مواد یا روش تولید آنها منجر به تغییر در اصل حلال بودن ماده غذایی شود، از جمله موارد ممیزی برای صدور و تمدید گواهی‌نامه حلال است.
وی افزود: بررسی فرآیند تولید، گواه بر منطبق بودن محصول شکر سفید شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی با استاندارد ملی ۱۲ هزار (غذای حلال) است.
حجت الاسلام دغاغله افزایش کیفیت، فروش بیشتر، سهولت در امور واردات و صادرات و امنیت خاطر مصرف کنندگان را از موارد اهمیت این گواهی‌نامه دانست و گفت: ایران از جمله کشورهای اسلامی است که تمامی مواد غذایی به شیوه حلال عرضه می‌شود.

وی گفت: سازمان ملی استاندارد ایران، تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور است و نشان حلال سایر نهادها ارزش قانونی ندارد.

برچسب‌ها: