• 28 فوریه 2020
  • دسته‌بندی: یادداشت
  • کد خبر: 3378
  • خبرنگار : 2
  • پ

ویروس کرونا

در این مقاله به ۲۰ نکته تغذیه ای در مورد پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا اشاره شده است.

عملکرد و قدرت سیستم ایمنی نقش مهمی در ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا ایفا می کند. در هر سن و سالی که هستید نکات تغذیه ای زیر را جدی گرفته و اجرا نمایید:

۲۰ نکته تغذیه ای در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

از ادویه جاتی نظیر زردچوبه، زیره و زعفران در این روزها بیشتر استفاده نمایید.

از جوانه های جو، گندم ، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید.

از انواع مغزهای گیاهی از جمله گردو، بادام و از انواع دانه های روغنی بذر کتان دررژیم غذایی خود مصرف کنید.

حتما روزانه یک عدد پیاز قرمز استفاده کنید.

مصرف روزانه خانواده کلم را فراموش نکنید.

روزانه حداقل یک عدد پرتقال یا دوعدد نارنگی یا لیموترش جهت دریافت مقادیر کافی ویتامین C مصرف کنید.

مصرف کدو حلوایی را در رژیم روزانه فراموش نکنید.

مصرف شیرینیجات را محدود کنید.

از روغن های جامد استفاده نکنید.

روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیده آن‌ را مصرف کنید.

سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.

حتما روزانه از خوراک عدسی، دال عدس یا لوبیا استفاده کنید.

از پرتقال های توسرخ استفاده کنید.

مصرف انار را فراموش نکنید.

از سیر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.

از روغن زیتون استفاده کنید.

شکلات تلخ بخورید.

از کنجد و ارده در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

آهن خون خود را چک کنید. کم خونی سبب ضعف سیستم ایمنی میشود.

از میوه به استفاده کنید.

و در نهایت خواب کافی داشته باشید. اگر چاق هستید بدانید که بیشتر در معرض خطر هستید. استرس و فشارهای جسمی و روحی سیستم ایمنی را ضعیف میکند.
این توصیه ها در سالمندان، کودکان، خانم های باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار بسیار حایز اهمیت می باشد.
مراقب سلامتی خود باشید و پیشگیری را جدی بگیرید.

برچسب‌ها: