سه شنبه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۳

Tuesday, 10 September , 2024

  • دوشنبه / 16 سپتامبر 2019 / 15:35
  • سرویس: اخبار ویژه
  • کد خبر: 1483
  • خبرنگار : 104

مشکلات ۶ ماه بی آبی کشاورزان آبادانی مورد توجه قرار گیرد

امام جمعه آبادان گفت: انتظارمان این است که نظام به مشکلات ناشی از ۶ ماه بی آبی که سال گذشته دامن گیر کشاورزی آبادان شد و عواقب آن همچنان گریبان کشاورزان را گرفته، توجه ویژه کند.

به گزارش خوزآنلاین،حجت الاسلام علی ابراهیمی پور یکشنبه شب در جلسه بررسی مشکلات شهرستان آبادان در حوزه سازمان آب و برق خوزستان که در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری این شهر برگزار شد، افزود: در زمان دولت احمدی نژاد جلسه ای در فرمانداری آبادان برگزار شد و وقتی از آنها در مورد طرح زهکشی و آبیاری نخیلات کشاورزی آبادان سوال کردیم آنها گفتند این طرح  ۲۵ ساله و دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و از این بابت خیلی تاسف خوردیم از اینکه ۲۵ سال تنها ۵۰ درصد پیشرفت و این یعنی ۲۵ سال دیگر برای اتمام کامل این طرح نیاز است اگر که آن ۵۰ درصد اولیه نیز به دلیل گذر زمان دچار فرسودگی و اشکال نشده باشد و این هدیه ای بود که ادعا می کردند به آبادانی ها داده اند، این موضوع قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه در این جا دلها پر از خون است، اظهار کرد: حرفهای کشاورزان از وجودشان برمی آید، نظام کارهای بسیار بزرگی در سطح کشور انجام داده است اما چرا در طرح هایی همچون زهکشی انهار و سدی که قرار بود در چوئبده زده شود و امثال آن برنامه مدون، اعتبار مناسب و فرجامی برایشان  وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه دود پالایشگاه مردم را مریض کرده اما به ازای آن کاری برای مردم انجام نشده، تصریح کرد: من به همراه خانواده ام در ابادان زندگی می کنیم و درد مردم را با تمام وجودمان حس کرده ایم، مردمی که شریف، بزرگ و عزیزند و به خصوص روستائیان که با هیچ عبارتی نمی توانیم آنها را توصیف کنیم، پارسال ۶ ماه روستاهای آبادان مشکل شوری و کمبود آب داشتند، دام ها و نخل هایشان از بین رفت، و این سبب تاثر و تالم خاطر روستائیان شده بود اما همین مردم اجازه ندادند تا خدشه ای بر چهره نظام وارد شود.

امام جمعه آبادان یادآور شد: سال گذشته در موضوع شوری آب خرمشهر سه روز با مشکل قطعی مکرر آب مواجه شد و خرمشهریها از این بابت به خیابانها ریختند و نظام صدایشان  را شنید اما متاسفانه زجه های کشاورزان آبادانی را که حاضر نشدند برای شادی دشمنان نظام به خیابانها بیایند، شنیده نشد و برایشان کاری انجام نشد و من از این بابت از رسانه ها گلایه دارم که چرا به این مسئله نپرداختند.

حجت الاسلام ابراهیمی پور گفت: نظام ۶ ماه بی آبی که سبب ورود خسارت به کشاورزی منطقه و در تعاقب آن بی محصولی امسال شد را ندید و کاری اساسی برای مردم انجام نشد، عزت این مردم بالاتر از این است، به اندازه ۳۶۰ هزار آبادانی درد دل داریم.

وی با تاکید بر اینکه سازمان آب و برق خوزستان در تخصیص سهمیه آب آبادان از طرح غدیر کوتاهی کرده است، افزود: آبادان زخم خورده بی مهری و بی توجهی مدیران است، خواسته ما آنست که مسئولان دلسوزانه مرهمی بر دلهای زخم خورده مردم آبادان باشند.

حجت الاسلام ابراهیمی پور اظهار کرد: به اندازه ای که برای دشمن کار کردن بر روی آبادان دلچسب است برای دیگر شهرهای استان چنین نیست آبادان شهری مرزیست و می دانند که اگر آبادان محصور شود بر روی کل کشور اثر گذار است و با همین درک بود که در زمان جنگ تحمیلی بنیانگذار انقلاب دستور شکست  حصر آبادان را صادر کردند، اگر آبادان در جنگ به دست دشمن می افتاد خوزستان سقوط می کرد و سرنوشت جنگ به گونه ای دیگر رقم می خورد.

وی تصریح کرد: پذیرفتنی نیست دیدن نخل های سوخته به جای مانده از جنگ تحمیلی در روستاهای آبادان آنهم وقتی که ۳۰ سال از پایان جنگ می گذرد، این پسندیده نظام و انقلاب نیست، زمانی آنقدر وضعیت درآمدی کشاورزی در منطقه خوب بود که کسی حاضر به کار کردن در پالایشگاه نبود اما در حال حاضر کشاورزان در اوج ناامیدی چشم به یاری و توجه جدی مسئولان نظام دوخته اند تا شاید گره از کارشان بازکنند.

امام جمعه آبادان یادآور شد: این همه زمین کشاورزی مستعد وجود دارد و امکانات هم هست اما چون مدیریت درستی وجود ندارد کارها آنگونه که شایسته است از پیش نمی رود و امکان مهاجرت مردم و تخلیه روستاهای مرزی از سکنه وجود دارد، بایستی فکری اساسی برای آبادان شود، حق مردم در حال تباهی است.

حجت الاسلام ابراهیمی پور گفت: آیا مردم قبول می کنند که آبی را که اینهمه بر روی آن مانور تبلیغاتی انجام شد اکنون از داشتن اش بی بهره باشند، حق مردم در تامین و اختصاص سهمیه آب تباه شده است، حق مردم بایستی داده شود مسئولان بیش از این کاری نکنند که مردم به خاک سیاه بنشینند.

وی افزود: بچه های روستایی ما ولایتمداریشان، دیدشان، بیانشان، شجاعتشان و ایمانشان از ما بیشتر است و تمام قد از نظام دفاع می کنند، مسئول بودن فرصتی است که بایستی از آن به بهترین نحو ممکن بهره برد.

حجت الاسلام ابراهیمی پور اظهار کرد: رواج شالیکاری در استان سبب شده تا حق کشاورزان آبادانی ضایع شود، مسئولان بایستی به این مسئله ورود جدی کنند و از حق مردمی که به عنوان مرزنشین، سبب پایداری و حفاظت از مرزها شده اند، دفاع کنند و آنها را به آنچه حقشان است برسانند.

برچسب‌ها:

شعار سال 1401

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار