سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳

Tuesday, 26 November , 2024

بیمارستان‌ها و اماکن اهواز به سیستم ایمنی حریق مجهز شوند

مدیرعامل آتش‌نشانی اهواز با اشاره به لزوم تجهیز بیمارستان‌ها و اماکن اهواز به سیستم ایمنی حریق، گفت: آتش‌نشانی فاقد امکانات و خودروهای کافی بوده و تأمین هزینه آنها نیازمند توجه مسؤولان استانی است.

ابراهیم قنبری مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی اهواز امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: امکانات سازمان آتش‌نشانی اهواز اصلا در وضعیت مناسبی قرار ندارد، هرچند از زمانی که در دوره شهردار فعلی، تلاش بسیار زیادی برای برطرف کردن نقصان و کمبودهای موجود در این سازمان انجام دادند اما برای برطرف کردن نیازهای سازمان با توجه به حجم فعالیت و حساسیت موجود، نیازمند توجه بیشتر از طرف ارگان‌های مختلف استانی است.

وی ضمن اشاره به اینکه تنها یک خودرو آتش‌نشانی به جای ۵ خودرو برای امدادونجات جاده‌ای در آتش‌نشانی وجود دارد، بیان کرد: سازمان آتش‌نشانی در زمینه امکانات در وضع بحرانی قرار دارد؛ در حال حاضر، ۲۶ دستگاه خودرو از ۵۶ دستگاه فعال در مدار، تعمیری هستند که باید به مدار فعالیت بازگردند.

قنبری اذعان کرد: در حالت استاندارد تعداد خودروهای سازمان باید ۱۸۴ دستگاه و ۸۰۰ نفر نیرو در اختیار داشته باشیم اما تعداد نیروهای فعلی سازمان آتش‌نشانی ۳۶۰ نفر است، همچنین   نیاز اصلی ما به لباس آتش‌نشانی ۴۳۰ دست لباس است که در ‌حال حاضر ۳۵ دست لباس آتش‌نشانی در اختیار داریم.

وی ادامه داد: باید ۳۰۰ کپسول تنفسی داشته باشیم درحالی‌که تعداد ۵۰ کپسول تنفسی در اختیار ما قرار دارد و لازم به ذکر است که دو مورد اخیر که بیان شد علت اصلی ابتلا ۶۴ نفر از نیروهای سازمان آتش‌نشانی به ویروس کرونا و شهادت یک نفر از نیروهای فداکار سازمان می‌باشد، که امکان رعایت موارد بهداشتی به شکل صحیح را از ما می‌گیرد.

وی همچنین عنوان کرد: سازمان آتش‌نشانی اهواز از سال گذشته تا به امروز تعداد ۲۰۷ هزار تماس تلفنی داشته،که نشان از حجم فعالیت این سازمان دارد، اما نکته‌ قابل توجه در روز گذشته ایجاد مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان آتش‌نشانی بود که در روز گذشته تعداد ۳ هزار و هفتصد تماس تلفنی به شکل مزاحم و تماس غیرواقعی با سازمان آتش‌نشانی بوده که این مورد می‌تواند باعث اخلال در سیستم خدمت‌رسانی به مردم شهر می‌شود.

وی با اشاره به این موضوع که در شهرستان اهواز هیچ اهتمامی نسبت به گرفتن تاییدیه ایمنی آتش‌نشانی وجود ندارد ، عنوان کرد: هر مجموعه‌ای باید برای امنیت افراد نکات ایمنی مانند کپسول آتش‌نشانی،چراغ اعلام حریق، و دیگر مسایل مورد نیاز را رعایت کند که عدم وجود هر کدام از این امکانات می‌تواند منجر به ایجاد حادثه بزرگی شود اما نکته قابل توجه این است که مجموعه‌های مختلف اصرار بر نگرفتن تأییدیه‌های ایمنی دارند که از همینجا از ارگان‌ها و سازمان‌های مربوطه درخواست داریم که با متخلفان در این زمینه برخورد لازم را انجام دهند.

مدیرعامل آتش‌نشانی اهواز با اشاره به بالا رفتن قیمت دلار و بالا بودن هزینه‌های امکانات آتش‌نشانی، بیان کرد: تأمین هزینه برای امکانات آتش‌نشانی از دست شهرداری خارج است، چراکه نیازمند بودجه بالایی می‌باشد، برای مثال وقتی هزینه یک نردبان آتش‌نشانی ۳۰ میلیارد تومان، یک ماشین ۷ میلیارد تومان، یک دست لباس آتش‌نشانی ۲۰ میلیون تومان و یک دستگاه تنفسی ۲۰ میلیون تومان می‌باشد، چطور می‌توان انتظار داشت که شهرداری تمام این هزینه‌ها را به تنهایی تأمین کند و این موضوع نیازمند توجه بیشتری از جانب سازمان‌ها، مجموعه‌ها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی می‌باشد.

وی همچنین عنوان کرد: از تمامی مردم درخواست داریم که با خرید امکانات ایمنی در وهله اول به سلامت خودو بعد از آن به سازمان آتش‌نشانی کمک کنند، نکته دیگر اینکه در استان خوزستان بیشترین تعداد خیر مدرسه‌ساز در کشور را داریم، اما باید بدانیم یک دانش‌آموز زمانی ایمنی دارد که آتش‌نشانی آن منطقه از همه لحاظ بتواند ایمنی را برای آن دانش‌آموز فراهم کند.

قنبری ادامه داد: برای مثال دانشگاه علوم پزشکی اهواز، بیمارستان رازی، بیمارستان امیرالمؤمنین و بسیاری از اماکن دیگر در سطح شهر از ایمنی ضعیفی برخوردارند و تنها به داشتن کپسول آتش‌نشانی اکتفا کرده‌اند درحالی که حداقل امکانات این اماکن باید سیستم اعلام حریق و چراغ خطرباشد که این اماکن را به مراکز آتش‌نشانی ما وصل کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها:

شعار سال 1401

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار