ماجرای طرحهای مطالعاتی استاندار خوزستان و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی
انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام دانشگاه جندی شاپور اهواز اخیرا در خصوص طرحهای مطالعاتی ابولنژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ابهاماتی را مطرح کردند.
متن منتشر شده انجمن به این شرح است: خوزستان قریب به ۲ ماه است که با پیک شدید کرونا روبهرو شده است. اما عده ای از عالی رتبه ترین مسئولین استانی با حواشی تاسف انگیزی روبهرو شدهاند. اگر وارد پروفایل بهسان آقای ابول نژادیان بشوید، اطلاعات بسیار تعجب برانگیزی را مشاهده خواهید کرد.
تعداد کل طرحهای تحقیقاتی دکتر ابولنژادیان در سامانه بهسان ۳۸ طرح میباشد که بطور میانگین تا قبل از انتصاب ایشان بعنوان سرپرست دانشگاه (سال ۹۵ تا آبان۹۸) ایشان در هر سال حدود ۵طرح تحقیقاتی را به ثبت رسانده اند.
اما بطور اعجاب انگیزی این رقم با افزایش حدودا ۱۰۰٪ ای از زمان انتصاب ایشان به سرپرستی دانشگاه مواجه شده است. تنها در بازه کوتاه ۳ ماه اول سال ۹۹ که استان با یکی از عظیم ترین بحران های تاریخ خود روبهروست ایشان “فرصت” کرده اند ۱۴ طرح تحقیقاتی را به ثبت برسانند.
جالب است که ابولنژادیان در قریب به تمام طرح های پژوهشی قبل از تاریخ انتصاب خود به عنوان سرپرست دانشگاه سمت “استاد مشاور” را داشته است که این موضوع بعد از انتصاب به سمت “مجری طرح” یا “همکار اصلی” تغییر میکند!
دانشگاه: برخی طرحها بدون دریافت هزینه بوده است
در پی انتشار این متن دانشگاه علوم پزشکی با انتشار بیانیهای اعلام کرد بعضی طرحهای مطالعاتی سرپرست دانشگاه بدون دریافت هزینه بوده است.
متن جوابیه معاونت پژوهشی دانشگاه به این شرح است:
در خصوص مطالب منتشر شده در فضای مجازی در مورد طرحهای پژوهشی سرپرست محترم دانشگاه جناب دکتر ابولنژادیان جهت شفافسازی و رفع شبهات بوجود آمده به استحضار میرساند که با شروع اپیدمی کرونا در کشور و به تبع آن در استان و به منظور استفاده بهینه از تمام ظرفیتهای دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری و نیز مطالبه و درخواست تعداد زیادی از پژوهشگران، سقف مجاز طرحها در زمینه کرونا برای همه اعضای هیات علمی دانشگاه برداشته شد و فرآیند بررسی آنها تسریع و تسهیل شد.
با همت اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و دانشجویان علاقهمند بخصوص دورههای تحصیلات تکمیلی تا کنون نزدیک ۲۰۰ طرح تحقیقاتی در مورد کرونا در سیستم بهسان ثبت شده است.
با تلاش شبانه روزی شوراها و کمیتههای مختلف و کارشناسان حوزه معاونت پژوهشی تکلیف تقریبا نیمی از آنها مشخص شده (تصویب یا رد) و بقیه در مراحل مختلف ثبت و بررسی و داوری در مراکز و گروههای مختلف هستند. بر همین اساس و بر مبنای آخرین آمار طرحهای تصویب شده، در مورد طرحهای پژوهشی جناب دکتر ابولنژادیان نکات زیر جهت اطلاع عزیزان اعلام میگردد.
۱- از ایشان تاکنون ۸ طرح تحقیقاتی به عنوان مجری مسئول به تصویب رسیده که ۴ طرح ایشان اساسا بدون هزینه بوده و از ۴ طرح باقیمانده نیز فقط برای شروع یکی از طرح ها پیش پرداخت انجام شده است .
۲- در ۸ طرح دیگر ایشان به عنوان همکار یا مشاور طرح بوده و اساسا برای همکار یا مشاور بودن در طرحهای تحقیقاتی و بر اساس آییننامههای موجود محدودیتی نبوده است و با توجه به نوع بیماری و اپیدمی و ارتباط نزدیک آن با تخصص ایشان بعضی از همکاران نام ایشان را در طرحهای خود آوردهاند و در هیچ کدام از این طرحها هزینه پرسنلی یا حق التحقیق به ایشان تعلق نگرفته لذا طرح مسائل مالی و ادعای دریافت وجه توسط ایشان دور از شان، کاملا کذب و غیراخلاقی است.
۳-در مورد دکتر شریعتی استاندار محترم و عضو هیات علمی این دانشگاه تاکنون هیچ طرح مصوبی به عنوان مجری مسئول در مورد کرونا نداشته است و فقط در ۴ طرح کرونایی به عنوان همکار از ایشان نام برده شده و اصولا طبق آییننامه های موجود هیچ عضو هیات علمی به صرف داشتن مسئولیت از تحقیق منع نشده است.
توانایی محیرالعقول استاندار
انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام در پاسخ به این جوابیه به نکاتی اشاره کردند که به این شرح است:
معاون محترم پژوهشی دانشگاه در توجیه موضوع طرح های ثبت شده دکتر ابولنژادیان، دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان! و دکتر شریعتی فرمانده کل مبارزه با این بیماری در استان به مواردی اشاره نموده اند که حتی برای مخاطب بی خبر هم قابل پذیرش نیست!
ایشان در بند ۱ و ۲ جوابیه خود موضوع اتهام دریافت پول از جانب ابول نژادیان را رد نموده است که اساسا این اتهام از جانب این انجمن مطرح نشده است! با این حال هیچ پاسخی برای افزایش ۱۰۰٪ هماهنگ طرح های پژوهشی مذکور، نداده اند؛
ایشان تنها به این بسنده نموده اند که محدودیتهای انجام طرح های پژوهشی را حذف نموده ایم اما مطلقا حرفی از این نزدهاند که آیا میزان رشد کلی طرح های دانشگاه در بازه ۶ ماه اخیر نیز چنین رشد فاحشی داشته است یا نه و اینکه چطور امکان انجام طرح پژوهشی برای فرماندهان مقابله با کرونا -با این حجم عظیم مشغله- وجود دارد؟
در بند سوم این بیانیه که متعلق به توجیهات صورت پذیرفته برای دکتر شریعتی میباشد، باز هم ایشان از نبود محدودیت برای طرح های پژوهشی سخن میگوید! بی آنکه توضیح دهند استانداری که در ۵ سال گذشته مطلقا فعالیت پژوهشی نداشته اکنون با مسئولیت سنگین فرماندهی مبارزه با کرونا به چه صورت فرصت انجام طرح های فوق را دارد؟
آیا به صرف جایگاه هیئت علمی بودن ایشان این توانایی را دارند یا بهعلت همزمانی سرپرستی دکتر ابولنژادیان و همراهی این دو دوست با هم در انجام طرح های فوق -بطوری که در کمال تعجب ۱۰۰٪ طرح های شریعتی فقط در همکاری با ابولنژادیان بوده است، چنین توانایی محیر العقولی در ایشان ایجاد شده است؟
انتهای پیام/
برچسبها: