رفع ۹۰ درصد مشکل خرابی راههای شریانی خوزستان تا ۴ ماه آینده
غلامعباس بهرامینیا، مدیرکل حملونقل جادهای خوزستان ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز در رابطه با بررسی مشکلات مسیر لامی به الهایی شهرستان اهواز اظهار کرد: مراحل اجرایی پروژه لکهگیری و روکش ۳٫۸ کیلومتر در مسیر ابوبقال از ۱۰ روز گذشته آغاز گردیده است.
وی افزود: در خصوص مسیر روستاهای بامدژ، ۶ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات سیل جهت بهسازی این مسیر اعتبار در نظر گرفته شده است.
بهرامی نیا با بیان اینکه تاکنون ۶ کیلومتر از مسیر بهسازی شده و یک کیلومتر دیگر در دست اجرا است عنوان کرد: عمده اقدامات ما لکهگیری و روکش آسفالت بود اما به دلیل همزمانی تردد ماشینهای سنگین با بار غیرمجاز در این مسیر باعث از بین رفتن آسفالت جاده شده است.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به شرایط جاده مذکور و میزان اعتبار، بهسازی ۴ کیلومتر از جاده باقی خواهد ماند افزود: امسال پروژه دیگری برای این مسیر تعریف خواهد شد تا مشکل مسیر روستاهای بامدژ امسال مرتفع گردد.
بهرامینیا بیان کرد: تکمیل بهسازی مسیر «سعدیه و صفاک» نیز نیازمند ۲٫۵ میلیارد تومان اعتبار جدید است که با تعریف پروژه جدید مشکل این مسیرها نیز حل خواهد شد.
وی افزود: برای مسیر «حلاف و بروایه» نیز ۲ کیلومتر و ۲۵۰ متر برای روستاهای بیت گاطع، بیت عمیر و چبسه پروژه تعریف شد و علاوه بر این ۳ دستگاه لوله آبرو و ۳ دستگاه باکس نیز در مسیر این روستاها کار گذاشته شده است اما ۱٫۶ کیلومتر از بهسازی مسیر این روستاها باقی میماند که تکمیل آن نیازمند تعریف پروژه جدید با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان میباشد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای ضمن اشاره به پروژه تکمیل و بازسازی ابنیه فنی خسارت دیده از سیل سال گذشته گفت: ۴۵ درصد از قرارداد پروژه تکمیل و بازسازی ابنیه فنی در محورهای امام جعفر صادق(ع)، خرمشهر و کمربندی شرقی اهواز انجام شده و برای تکمیل نیازمند ۱٫۵ میلیارد تومان اعتبار است.
وی افزود: اعتبار تخصیص داده شده برای بازسازی مسیرهای آسیب دیده ناشی از سیل سال گذشته استان، از محل بندهای ۱۰ و ۱۲ مدیریت بحران بوده و این اعتبار تنها برای یک سال تخصیص داده شده است.
بهرامی نیا با بیان اینکه ۸۰ درصد اعتبار تخصیص یافته برای بهسازی راه های آسیب دیده ناشی از سیل در قالب اوراق مشارکت بوده و برای سال های آینده اعتباری پیش بینی نشده است عنوان کرد: برای پروژههای روستاهای نام برده ۱۵ میلیارد تومان قرارداد منعقد گردید و برای تکمیل این پروژه نیازمند ۱۶ میلیارد اعتبار جدید میباشیم.
وی افزود: بر اساس قانون تأمین اعتبار بهسازی راههای شریانی از اعتبارات ملی است که ما ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه شریانی در استان داریم و ۸۰ درصد بار ترافیکی خوزستان در این راه های شریانی است؛ با اتمام پروژه های تعریف شده تا ۴ ماه آینده، ۹۰ درصد مشکل خرابیهای شدید موجود در راههای شریانی استان حل خواهد شد.
انتهای پیام
برچسبها: