۱۷ بیمارستان خوزستان به دستگاه اکسیژنساز نیاز دارند
دکتر فرهاد ابول نژادیان یکشنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در سرسرای اداری ستاد بحران خوزستان با بیان اینکه این موضوع در حال پیگیری از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است افزود: پیگیری برای تامین دستگاه ونتیلاتور از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است.
وی افزود: دستگاههای اکسیژن ساز به علت گرمای هوا در خوزستان خروجی اکسیژن کافی نداشته و دچار مشکل شده اند و بعضا از اکسیژن مایع برای بیماران استفاده می شود.
ابول نژادیان ادامه داد: از آنجایی که تقاضا برای دستگاههای اکسیژن ساز در سطح کشور بالا رفته تامین آن از طرف شرکتهای تولید کننده دچار مشکل شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز با بیان از فرمانداران انتظار می رود با حساسیت بیشتری کمبودهای درمانی شهرهای تابعه را اعلام کنند گفت: قیمت دستگاههای اکسیژن ساز ۲ تا سه برابر افزایش یافته است و با همکاری فرمانداران و معاومت اقتصادی باید پیگیری لازم صورت گیرد تا این دستگاه های ضروری برای بیماران کرونایی با قیمت مناسب در اختیار بیمارستانهای خوزستان قرار گیرند.
ابول نژادیان اظهار داشت: این کمبود نه تنها در بیمارستانهای دانشگاهی بلکه در بیمارستان های تامین اجتماعی، نفت و ارتش وجود دارد و در همه بیمارستانها تامین اکسیژن به یک مشکل جدی تبدیل شده است.
نبود تخت خالی آی سی یو در خوزستان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: با وجود اینکه ۱۵۰ تخت آی سی یو به مجموعه ظرفیت بیمارستانی استان خوزستان اضافه شد اما هنوز تخت خالی نداریم.
ابول نژادیان گفت: در حال حاضر با توجه به اینکه ستاد ملی کرونا تعطیلی را در دستور کار خود ندارد تنها اقدام مهم این است که باید سطح آگاهی مردم نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی را افزایش داد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا و با دستور رییس جمهوری از امروز استفاده از ماسک در نهادها و سازمان ها اجباری است و در صورت استفاده نکردن کارکنان برای آنها غیبت لحاظ می شود ضمن اینکه ضدعفونی کردن دست ها نیز در ورودی ادارات لازم است.
وی بر مشارکت خیرین ، واحدهای تولیدی و هلال احمر برای تامین ماسک مورد نیاز مردم به ویژه اهالی ساکن در مناطق محروم استان تاکید کرد.
ابول نژادیان در ادامه با تاکید بر تامین گازوئیل برای آمبولانس ها گفت: هفته گذشته ۱۵ دستگاه آمبولانس دچار نقص فنی شدند چون گازوئیل بی کیفیت در جایگاهها عرضه شده است و در نتیجه ارائه خدمت در سطح استان با مشکل مواجه شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: در خوزستان از مجموع کل بیماران کرونایی استان ۲.۹۸ درصد فوت کردند البته در اندیمشک مواردی وجود داشت که برای حل مشکل ورود شد.
وی اضافه کرد: طرح این موضوع که یک سوم فوتیهای ناشی از کرونا در کشور مربوط به خوزستان است صحیح درست نیست و فقط یک نهم را شامل میشود.
ابول نژادیان تاکید کرد: شیوع بیماری کرونا در خوزستان بالاست و حدود هفت هفته است که خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارد.
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان نیز در خصوص نحوه همکاری نیروی انتظامی در حراست مراکز نمونه گیری گفت: از ۲۰ شهر زیر مجموعه دانشگاه ۱۲ شهر وضعیت نامناسبی دارند و گزارشاتی مبنی بر درگیر شدن با ماموران ما اعلام شده است.
دکتر سیدمحمد علوی در خصوص همکاری شهرداری ها نیز اظهار داشت: از ۲۰ شهر خوزستان تعداد ۱۳ شهر در زمینه جمع آوری پسماندهای عفونی بیمارستانی وضع نامناسبی دارند همچنین اصناف در ۱۲ شهر، زیر ۵۰ درصد در سامانه سلامت ثبت نام کردند.
وی ادامه داد: سن مرگ بیماران مبتلا به کرونا پایین آمده و یکی از علل آن بالا بودن وزن افراد است. البته هنوز شناخت کافی نسبت به بیماری کرونا نداریم اما ظاهرا بیماری زایی آن نسبت به قبل افزایش یافته است.
برچسبها: