در بازدید نماینده اهواز از شرکت فولاد اکسین خوزستان مطرح شد:
افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت تولید فولاد اکسین با راه اندازی پروژه فولاد سازی / پیگیری برای راه اندازی پروژه فولاد سازی
به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان ابتدا در جلسه ای که با حضور مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره و مدیران شرکت با مهندس مجتبی یوسفی برگزار شد ، مهندس ابراهیمی مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان به ارائه گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای این شرکت در سال ۹۸ و برنامه های پیش رو پرداخت.
مهندس ابراهیمی گفت : در سال ۱۳۹۸ که توسط مقام معظم رهبری بنام سال رونق تولید نامگذاری شد ما توانستیم به همت وتلاش جوانان شرکت در تولید به تناژ معادلی برابر ۷۲۰ هزار تن دست یابیم و رکورد ۱۰ ساله این شرکت را به ثبت برسانیم و این در حالیست که ظرفیت اسمی این کارخانه ۷۰۰ هزار تن است.
مدیرعامل شرکت در ادامه افزود : همچنین ما در بحث سود و زیان انباشته به سود ۵۱۳ میلیارد تومانی در سال ۹۸ رسیدیم و بسیاری از بدهی هایی که از سنوات گذشته وجود داشت را تسویه نمودیم.
مهندس ابراهیمی دلایل دستیابی به موفقیت ها در سال ۹۸ را ۴ دلیل عمده دانست و گفت : دلیل اول حذف فروش کارمزدی و فروش مستقیم بود که منجر به حذف دلال ها و واسطه ها گردید و باعث شد جایگاه خود را در بازار بدست آوریم و برای خود استراتژی فروش تعریف کنیم.
وی در ادامه افزود : یکی دیگر از اتفاقات خوبی که در سال گذشته افتاد و از دلایل موفقیت های ما در سال ۹۸ بود بحث پروژه نفت و گاز گوره به جاسک بود که در واقع با توجه به اینکه سبد محصولات این شرکت ۵۳ درصد مربوط به ورقهای API یا حوزه نفت و گاز است ، که در سال گذشته توانستیم به این هدف نزدیک شویم و رکورد تولید ورقهای API در تاریخ ۱۰ ساله این شرکت را به ثبت برسانیم و اکنون ۶۰ درصد تولیدات ما API در محیط های ترش و شیرین است.
مدیرعامل شرکت در ادامه سومین دلیل عمده موفقیت فولاد اکسین در سال ۹۸ را همکاری مناسب این شرکت با فولاد خوزستان دانست و گفت : این همکاری منجر به افزایش صادرات ما تا ۴۱ هزار تن به کشور های مختلف گردید و در اوج تحریم ها توانستیم محصولات خود را به قلب اروپا صادر کنیم. همچنین همکاری فولاد خوزستان منجر شد تا مواد اولیه این شرکت از داخل استان تهیه و مشکل تامین مواد اولیه ما تا حد زیادی مرتفع گردد.
مهندس ابراهیمی در ادامه گفت : خرید قطعات و لوازم یدکی در سال ۹۸ نیز یکی دیگر از دلایل موفقیت های ما در آن سال بود که با خرید ۱۲۶ میلیارد تومان لوازم و قطعات یدکی منجر به بالا بردن میزان آماده بکاری تجهیزات و خط تولید گردید.
افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت تولید در فولاد اکسین با راه اندازی پروژه فولاد سازی
مدیرعامل شرکت در ادامه صحبتهای خود به اهمیت طرح فولاد سازی این شرکت اشاره کرد و گفت : مهمترین موضوعی که می تواند باعث افزایش سود آوری این شرکت در آینده گردد طرح توسعه فولاد سازی این شرکت است که جز کلید واژه های جهش تولید محسوب گردد .
وی افزود در حال حاضر اسلب مورد نیاز برای ورق های API در کشور فقط در شرکت فولاد مبارکه تولید میشود که ماه گذشته این شرکت اقدام به کلنگ زنی پروژه نورد گرم ورق های عریض کرد و در صورت بهره برداری از آن قطعا اسلب های تولیدی فولاد مبارکه برای پروژه نورد این شرکت استفاده خواهد شد و در چند سال آینده ، ما هر ۳ ماه نزدیک به ۱۰۵ هزار تن اسلب را از دست خواهیم داد و متعاقب آن ۶۰ تا ۷۰ درصد سبد محصول خود را از دست می دهیم.پس با این شرایط چنانچه طرح فولاد سازی شرکت فولاد اکسین خوزستان راه اندازی نگردد قطعا در آینده یکی از چالش های اصلی این شرکت بحث تامین مواد اولیه خواهد بود.
مهندس ابراهیمی در ادامه با اشاره به اینکه کلیه زیر ساختهای طرح فولاد سازی آماده و مجوزات لازم اخذ شده است گفت : چنانچه پروژه فولاد سازی راه اندازی و به بهره برداری برسد نزدیک به ۵۰ درصد به ظرفیت تولید این کارخانه افزوده خواهد شد.
پیگیری برای راه اندازی طرح فولاد سازی
در ادامه این جلسه مهندس یوسفی نماینده اهواز ، باوی ، حمیدیه و کارون با اشاره به اینکه استان خوزستان در بحث اقتصاد در کشور سهم زیادی دارد گفت : متاسفانه با این وجود در بیکاری آمار بالایی داریم و شاخص های ما از نظر اقتصادی شاخص های خوبی نیست و این نشاندهنده این است که اقتصاد استان خوزستان به شدت دولتی می باشد.
مهندس یوسفی افزود : یکی از عواملی که میتواند در صنعت و اقتصاد استان موثر باشد و باعث شکوفایی آن گردد ، تقویت و تکمیل زنجیره تولید در استان خوزستان است که منجر به ارزش افزوده بالا در صنایع ما می گردد.
نماینده اهواز ، باوی ، حمیدیه و کارون افزود : این آمادگی را داریم به عنوان نماینده مجلس در کنار شرکت فولاد اکسین خوزستان باشیم تا پروژه مهم فولاد سازی این شرکت راه اندازی گردد و شخصا قول میدهم برای راه اندازی این طرح پیگیری نمایم.
مهندس یوسفی در پایان تاکید کرد باید تلاش کنیم شرکتهای صنعتی استان تبدیل به بنگاههای سیاسی نشوند و در واقع یکی از دلایلی که مانع رشد صنایع میشود این است که برخی بنگاههای تولیدی وارد مسائل سیاسی میشوند ، بنگاههای تولیدی ما باید کار تخصصی و صنعتی کنند.
در پایان این جلسه مهندس یوسفی همراه با مهندس ابراهیمی مدیرعامل شرکت و اعضای هیئت مدیره از خط تولید کارخانه بازدید کردند.
برچسبها: