چرا شیوع کرونا در خوزستان از وفور بالاتری برخوردار شد؟
دکتر سیدمحمد علوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به انواع عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر، اظهار کرد: ۴۹.۶ درصد مردم بالای ۱۸ سال خوزستانی کمتر از میزان مناسب، روزانه سبزی مصرف میکنند.
وی افزود: همچنین ۲۶.۹ درصد مردم خوزستان دچار فشار خون بالا و ۱۴ درصد خوزستانیها به قندخون بالا مبتلا هستند یعنی شیوع دیابت در خوزستان ۱۴ درصد است.
علوی با اشاره به تاثیر کمتحرکی در چاقی، بیان کرد: ۵۸.۸ درصد خوزستانیها فعالیت فیزیکی کمی دارند. ۵۹.۶۸ درصد مردم خوزستان دچار اضافه وزن یا چاقی هستند و ۴۱.۴ درصد خوزستانیها نیز چاقی شکمی دارند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ۸۴.۷ درصد مردم خوزستان نیز بیش از میزان مناسب، نمک مصرف میکنند.
وی با بیان اینکه معتادان ۱۰ برابر مردم عادی به کرونا مبتلا میشوند، گفت: ۱۲ درصد مردم خوزستان دخانیات مصرف میکنند و هر نوع اعتیاد، فرد را مستعد ابتلا به کرونا میکند.
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به فراوانی این عوامل خطر در خوزستان، تصریح کرد: این عوامل باعث میشوند که شیوع کرونا هم در خوزستان از وفور بالاتری برخوردار شود؛ بنابراین کرونا اهمیت کنترل بیماریهای زمینهای را نشان داده است.
انتهای پیام
برچسبها: