اگر در بیمارستانهای ناایمن اهواز حادثهای رخ دهد، چه میشود؟
ابراهیم قنبری با اشاره به ناایمن بودن بیمارستانهای اهواز، اظهار کرد: تنها بیمارستان کودکان ابوذر برای مدت شش ماه تاییدیه ایمنی از سازمان آتشنشانی اهواز دارد تا نواقص موجود را رفع کند.
وی افزود: بیمارستانهای اهواز دستگاه اطفای حریق و سیستم اعلام حریق خود بارنده ندارند.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز بیان کرد: همچنین مشخص نیست کپسولهای اطفای حریق بیمارستانها از کجا شارژ میشوند در حالی که کپسولهای اطفای حریق باید توسط نیروهای آتشنشانی یا کارگاههای مورد تایید این سازمان شارژ شوند. در حال حاضر تنها یک کارگاه مورد تایید سازمان آتشنشانی برای شارژ کپسولها در اهواز وجود دارد.
قنبری گفت: دستگاههای تنفسی بیمارستانها در محلهای زیرزمین یا طبقههای فوقانی ساختمان بیمارستان نگهداری میشوند؛ نگهداری این وسایل در این نقاط، میتواند موجب وقوع انفجار شود و حتی یک گازگرفتگی میتواند به حادثه کلینیک سینا تبدیل شود.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه راههای دسترسی بیمارستانها مشخص نیستند، ادامه داد: با توجه به ایمن نبودن بیمارستانها و بستری بیمارانی که ممکن است هنگام وقوع حوادث، توان جابهجایی نداشته باشند، اگر اتفاقی رخ دهد ممکن است تلفات زیادی جای بگذارد.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی سازمان آتشنشانی پیشگیری است، عنوان کرد: امکانات ما با توجه به توسعه شهر به روز نشده است، بنابراین تنها ابزار ما این است که این وضعیت را اطلاعرسانی کنیم.
انتهای پیام
برچسبها: