تکرار پیک کرونا در خوزستان تلفات سنگینتری به دنبال دارد
دکتر فرهاد ابول نژادیان در این پیام که روز سه شنبه منتشر کرد با اظهار تاسف از اینکه حساسیت مردم نسبت به بیماری کرونا کم شده است اظهار داشت: پاندمیهای سنگین ویروسی زمانی ضربه خود را میزنند که از حساسیت جامعه نسبت به بیماری کاسته شده باشد.
وی افزود: ظرفیت تختهای مراقبت های ویژه بیمارستان رازی اهواز تکمیل شده و شماری از هم استانیها در حال تجربه مبارزه سختی برای ادامه زندگی هستند.
ابول نژادیان ادامه داد: افرادی که در خیابان ماسک نمی زنند بعید نیست آنها را به جای خیابان در بیمارستان و زیر دستگاه درحالی که به زحمت نفس میکشند ملاقات کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز همچنین با ابراز نگرانی از تکرار روزهای تلخ و پراسترس اردیبهشت و خردادماه که خوزستان را داغدار از دست دادن شماری از عزیزان کرد گفت: در آن ایام تمام فکر و ذکر کادر درمانی پیدا کردن تخت برای بستری بیماران جدید کرونایی در خوزستان بود.
وی از مردم خوزستان خواست برای حفظ سلامت خود و برای کمک به کادر مجاهد و ایثارگر بهداشت و درمان، نسبت به وضعیت کرونا بی تفاوت نباشند و برای گذر از این روزهای سخت و رسیدن به روزهای خوبی که قرار است دوباره در کنار هم باشیم اصول بهداشتی را رعایت کنند.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در حال حاضر خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارد و در صورت جدی نگرفتن پروتکلهای بهداشتی، ممکن است با شرایط سختی روبرو شویم.
فرهاد ابول نژادیان بیان کرد: براساس آخرین آمار موجود، خوزستان دارای چهار شهر با وضعیت قرمز، سه شهر با وضعیت نارنجی، هشت شهر با وضعیت زرد و ۱۳ شهر با وضعیت سفید از لحاظ شیوع کرونا است .
وی گفت: در حال حاضر شهرهای آبادان، بهبهان، آغاجاری و امیدیه از نظر شیوع کرونا قرمز هستند که این افزایش شهرهای قرمز برای ما نگران کننده است.
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از آغاز فصل پاییز و همزمان شدن بیماری کرونا و آنفلوآنزا ابراز نگرانی کرده اند.
به گفته سرپرست مرکز بهداشت خوزستان شیوع ۲ ویروس آنفلوآنزا و کرونا با هم میتواند اثر تشدید کننده داشته باشند و بیماری را شدت ببخشند که خطرناک است از این رو به گروههای پرخطر توصیه شده واکسن آنفلوآنزا را حتما تزریق کنند.
برچسبها: