سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳

Tuesday, 26 November , 2024

بازگشت بيش از يك هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید/ ضرورت نقش آفريني صنایع کوچک و متوسط در بازار سرمايه

اصغر مصاحب كه درپي دعوت نمايندگان مردم آبادان و خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي روز سه‌شنبه به اين دو شهرستان سفر كرده است، از شهرك‌هاي صنعتي شماره يك آبادان و خرمشهر و نواحی صنعتی شهدای آبادان و دارخوين شادگان بازديد كرد و با حضور در تعدادي از واحدهاي توليدي، از نزديك در جريان مسائل و مشكلات صنعتگران و توليد كنندگان اين مناطق قرار گرفت.

عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سفر به استان خوزستان، از شهرك‌ها و نواحي صنعتي آبادان، خرمشهر و شادگان بازديد كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران، اصغر مصاحب كه درپي دعوت نمايندگان مردم آبادان و خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي روز سه‌شنبه به اين دو شهرستان سفر كرده است، از شهرك‌هاي صنعتي شماره يك آبادان و خرمشهر و نواحی صنعتی شهدای آبادان و دارخوين شادگان بازديد كرد و با حضور در تعدادي از واحدهاي توليدي، از نزديك در جريان مسائل و مشكلات صنعتگران و توليد كنندگان اين مناطق قرار گرفت.

وي در جريان بازديد از شهرك‌ صنعتي شماره يك آبادان، از واحدهاي تولیدی “محصولات خانگی اف آر اروند”، “قهوه سازان نوین اروند”، “تهیه و بسته‌بندی خشکبار آرات”، “مجتمع فرآورده‌های فسفات کارون”، “پرنیان طراوت اروند” و همچنين با حضور در ناحیه صنعتی شهداي آبادان، از واحد توليدي “تعاوني ۱۷۷ پروتئيني آبادان” ديدن كرد.

عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه با حضور در شهرستان خرمشهر، از واحدهاي تولیدی “پیچ گستر اروند”، “نساجی بردیا جنوب” و “الکل سازی خرمشهر” مستقر در شهرک صنعتی خرمشهر نيز بازديد كرد.

واحد تولیدی “محصولات خانگی اف آر اروند” در زميني به مساحت ۶ هزار مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۱۷۰۰ ميليارد ريال در سال ۱۳۹۸ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۸۰ نفر به‌صورت مستقيم و ۱۲۰۰ نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۱۰۰ دستگاه انواع كولر گازي، لباسشويي، جارو برقي و تلويزيون در روز را دارد.

واحد تولیدی “قهوه سازان نوین اروند” در زميني به مساحت ۲۰۳۰ مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۱۲۰ ميليارد ريال در سال ۱۳۹۴ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۲۵ نفر به‌صورت مستقيم و ۱۰ نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۲۰۸۰ كيلوگرم انواع دانه قهوه، پودر قهوه، كافي ميكس، كاپوچينو و هات چاكلت در روز را دارد.

واحد تولیدی “تهیه و بسته‌بندی خشکبار آرات” در زميني به مساحت ۸ هزار مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۹۰ ميليارد ريال در سال ۱۳۸۷ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۱۱۰ نفر به‌صورت مستقيم و ۳ هزار نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۳۰ تن فرآوري و بسته‌ بندي خرماي ساير بي هسته در روز را دارد.

واحد تولیدی “مجتمع فرآورده‌های فسفات کارون” در زميني به مساحت ۱۱۷ هزار و ۳۶۰ مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۱۱۶۸ ميليارد ريال در سال ۱۳۹۳ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۱۲۸ نفر به‌صورت مستقيم و ۸۴۰ نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۴۸۰ تن اسيد فسفريك و ۱۶۶ تن سدیم تریپلی فسفات در روز را دارد.

واحد تولیدی “پرنیان طراوت اروند” در زميني به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۸۰ ميليارد ريال در سال ۱۳۹۹ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۱۵ نفر به‌صورت مستقيم و ۴۵ نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۱٫۵ تن انواع محصولات دستمال كاغذي و توالت در روز را دارد.

واحد توليدي “تعاوني ۱۷۷ پروتئيني آبادان” در زميني به مساحت ۵ هزار مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۷۰ ميليارد ريال در سال ۱۳۹۸ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۲۶ نفر به‌صورت مستقيم و ۱۳۰ نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۱۲۰۰ كيلوگرم ماهی و میگوي پاك شده در روز را دارد.

واحد تولیدی “پیچ گستر اروند” در زميني به مساحت ۲۰ هزار مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۱۰۰۰ ميليارد ريال در سال ۱۳۹۶ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۷۰ نفر به‌صورت مستقيم و ۷۰ نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۳۰ تن انواع پیچ و مهره صنعتي در روز را دارد.

واحد تولیدی “نساجی بردیا جنوب” در زميني به مساحت ۷۱۵۰ مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۱۰۰ ميليارد ريال در سال ۱۳۸۴ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۱۳۰ نفر به‌صورت مستقيم و ۴۵۰ نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۸۰۰ دست انواع لباس كار، تخصصي، ستادي، نظامي و ملزومات ايمني در روز را دارد.

واحد تولیدی “تعاوني الکل سازی شماره يك خرمشهر” در زميني به مساحت ۱۵ هزار و ۶۰۰ مترمربع احداث، با سرمايه گذاري ۴ هزار ميليارد ريال در سال ۱۳۸۱ به بهره برداري رسيده و با اشتغالزايي براي ۵۹ نفر به‌صورت مستقيم و ۲ هزار نفر غيرمستقيم، ظرفيت توليد ۵ هزار ليتر الكل اتيليك در روز را دارد.

عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنين در نشست مشترك با سيد محمد مولوي و سيد لفته احمدنژاد ـ نمایندگان مردم آبادان و خرمشهر در مجلس شورای اسلامی ـ مسائل و مشكلات بخش صنعت و توليد در اين دو شهرستان را مورد بررسي قرار داد و پس از آن درخصوص راهكارهاي جلب و حمايت از سرمايه گذاري، ارتقاء زيرساخت‌هاي صنعتي و بازفعال سازي واحدهاي صنعتي غيرفعال هم انديشي و تصميمات لازم اتخاذ شد.

بيش از يك هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی راکد در کشور به چرخه تولید بازگشتند
عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در حاشیه بازدید از شهرک‌های صنعتی آبادان و خرمشهر در جمع خبرنگاران اعلام كرد: با برنامه‌ريزي و تلاش‌هاي‌ انجام شده، از ابتدای امسال تا کنون بیش از يك هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی راکد در سطح کشور احیاء و به چرخه تولید بازگشته‌اند.

اصغر مصاحب گفت: یکی از برنامه‌های اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جهش تولید، احیاء و بازفعال سازی واحدهای صنعتی خارج شده از مدار تولید است که استان خوزستان در این عرصه فعالیت خوبی داشته است.

وي با اشاره به اين‌كه ‌یکی از واحدهایی که امروز از آن بازدید شد، امسال پس از گذشت هفت سال مجدداً به چرخه تولید بازگشته است، افزود: سهم خوزستان از این تعداد ۴۰ واحد بوده و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، این رقم تا پایان امسال به حدود ۶۴ واحد می‌رسد.

عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع توليد در سطوح ملي و استانی مصوبات بسیار خوبی دارد که با همكاري كامل نظام بانكي باعث بازگشت صنایع به چرخه تولید می‌شود. از اين رو در تلاش هستیم که با استفاده از ظرفیت اين ستاد، به واحدهای تولیدی غیرفعال کمک کنیم که به مدار تولید بازگردند.

مصاحب ادامه داد: بازگشت واحدهای تولیدی غیرفعال به چرخه تولید علاوه بر رشد اقتصادی، افزایش تولید و اشتغال را به همراه خواهد داشت. بنابراين همكاري پيوسته تمامي اركان حاكميت براي دستيابي به اين هدف اجتناب ناپذیر است.

وي با اشاره به این‌که در بخش صنایع کوچک ۲۵ نوع حمایت در حوزه‌های مختلف از واحدهای تولیدی صورت مي‌گيرد، افزود: واحدهای تولیدی فعال در حوزه‌های مختلف مانند تأمین مالی، توسعه صنعتی، انتقال فنآوري، توسعه بازار، حوزه سرمایه‌ گذاری و … به شرکت‌هاي شهرک‌های صنعتی مراجعه و از خدمات مربوطه بهره‌مند شوند.

عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه حركت صنایع کوچک و متوسط به سمت پذیرش در فرابورس و نقش آفريني در بازار سرمايه را يك ضرورت اعلام و اضافه كرد: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران این آمادگی را دارد تا به صنایع کوچک و متوسط کمک مالی و مشاوره‌ای نمايد.

مصاحب ادامه داد: برای تأمین مالی زنجیره تأمین، پلتفرمی به نام “سکكوك” با همکاری و پشتیبانی بانک ملی و طراحی بخش خصوصی توليد شده است که پیشنهاد می‌شود تولید کنندگان، تأمین کنندگان مواد اولیه، توزیع کنندگان و صادر کنندگان در این سامانه كه یک مدل جدید تأمین مالی واحدهای صنعتی در كشور است، حضور داشته باشند.

وي با تأکید بر همکاری و ارتباط بسیار خوب سازمان منطقه آزاد اروند با وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: منطقه آزاد اروند ارتباط بسیار خوبی در هم افزایی با حوزه صنعت داشته و این همکاری در سطح کشور نیز نمود داشته است.

عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصريح كرد: بازفعال کردن ۱۴ واحد صنعتی راکد در منطقه آزاد اروند و برنامه‌ریزی برای فعال سازی ۱۶ واحد صنعتی دیگر تا پایان سال اتفاق بزرگی است.

مصاحب خاطرنشان كرد: تفاهم نامه سه جانبه‌اي بين سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، سازمان منطقه آزاد اروند و سازمان برنامه و بودجه با هدف کمک به ایجاد زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی آبادان و خرمشهر منعقد شد که بر اساس آن و به نسبتی که طرفين موضوع به آن ورود کنند، وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز به تعهداتش پایبند خواهد بود.

برچسب‌ها:

شعار سال 1401

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار