بررسی ۱۰ روزه محصولات در آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو اهواز
زمان بررسی محصولات در آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به ۱۰ روز کاهش یافت .
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت : سالانه نزدیک بر ۱۰ هزار نمونه ۳۵۰ آزمون بر روی مواد غذایی در این آزمایشگاه که اصلی ترین آزمایشگاه منطقه جنوب غرب کشور است ، انجام می شود .
دکتر محمد هاشمی افزود : بیش از ۷۰ درصد کالای اساسی کشور در استان وارد می شود و با هدف تسریع در خروج این کالاها زمان آزمایش کنترل کیفی این محصولات کاهش یافت .
وی ادامه داد : آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازدر گذشته زمان آزمایش محصولات در مدت دو ماه انجام می شد که این میزان به ۱۰ روز کاهش یافت .
برچسبها: