“حق شیردهی” و “اتاق مادر و کودک” در آموزش و پرورش فراموش شده است
سید محمد مولوی با تاکید بر سخنان رهبر انقلاب در راستای تسهیل شرایط فرزندآوری در جامعه، اظهار کرد: با توجه به تبصره یک ماده ۳ قانون ترویج تغذیه با شیر مادر و حمایت از مادران در دوران شیردهی مصوب ۱۳۷۴، مادران شیرده روزانه یک ساعت حق استفاده از مرخصی یاد شده را دارند.
وی با عنوان اینکه این قانون شامل همه دستگاهها است، گفت: تعداد قابل توجهی از مادران فرهنگی با مشکلات متعددی در شیردهی فرزند خود مواجه هستند و آموزش و پرورش هیچ حمایتی از آنان نمیکند.
نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه “حق شیردهی” و “اتاق مادر و کودک” در آموزش و پرورش فراموش شده است، ادامه داد: چرا وزارت آموزش و پرورش که خود باید مروج فرهنگ صحیح و اسلامی در جامعه باشد، موجب ترویج استفاده از شیرخشک در جامعه میشود؟
وی ادامه داد: طبق ماده ۲۲ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تمامی دستگاههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از جمله سازمانها و شرکتها و مؤسسات وابسته به آنها موظفند در مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون به منظور تکریم و حفظ حقوق مادر و کودک، با طراحی، احداث و تجهیز تمامی ساختمانها و اماکن عمومی، خدماتی و آموزشی و رفاهی تحت اختیار یا نظارت خود، اقدام به تأمین فضای مناسب برای رفع نیازهای نوزادان، کودکان و مادران باردار جهت استراحت، شیردهی و نگهداری کودکان کنند.
مولوی با تاکید بر لزوم توجه وزارت آموزش و پرورش به حق مادران معلم، گفت: توجه به مسائل فرزندآوری و اهمیت فرزندپروری، یک اصل در راهبرد کلان کشور و دستور صریح مقام معظم رهبری است و به موجب قانون، همه دستگاههای دولتی اعم از آموزش و پرورش باید آن را اجرا کنند.
وی افزود: توجه به مسائل فرزندآوری و اهمیت فرزندپروری، یک اصل در راهبرد کلان کشور و دستور صریح مقام معظم رهبری است و به موجب قانون، همه دستگاههای دولتی اعم از آموزش و پرورش باید آن را اجرا کنند.
برچسبها: