اجرای کمربند سبز اهواز به کجا رسید؟
محمدمهدی مطیعی ، با اشاره به برگزاری چهل و هفتمین جلسه کمیسیون محیط زیست، فضای سبز و سلامت شورای شهر اهواز اظهار کرد: دستور کار اصلی این جلسه، بررسی وضعیت فعلی، افق آینده و تعهدات سازمانها و ارگانهای مختلف در خصوص کمربند سبز اهواز بوده است.
وی افزود: بحثهای فنی در خصوص کمربند سبز اهواز از جمله طول و عرض آن بررسی شد و مقرر شده است که از سوی سازمانپارکها گزارشی در این زمینه ارائه شود. همچنین در مورد وضعیت موجود کمربند سبز اهواز و منطبق بودن آن با طرح جامع اهواز مقرر شد گزارشی ارائه و بر اساس آن تصمیمگیری شود.
رئیس کمیسیون محیط زیست، فضای سبز و سلامت شورای شهر اهواز با اشاره به بررسی وضعیت تامین آب خام کمربند سبز اهواز، گفت: جای خالی مجموعههای دانش بنیان در حوزه تبدیل فاضلاب به آب برای استفاده در فضای سبز دیده میشود و مقرر شد که در این زمینه برنامهریزی شود.
وی با تاکید بر لزوم ارائه گزارش درباره چگونگی واکاری کمربند سبز اهواز، عنوان کرد: طبق مصوبه، مجموع مساحت کمربند سبز اهواز حدود ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار تعیین شده است و بیشتر مجموعههایی که خدماتی از شهرداری و شهر دریافت میکنند در اجرای آن سهیم هستند.
مطیعی افزود: وظیفه شهرداری اهواز اجرای یک هزار و ۲۰۰ هکتار از مساحت این کمربند بوده که حدود یک هزار و ۱۰۰ هکتار آن انجام شده است. البته در سیل سال ۹۸ به بخشی از آن آسیب وارد شد که عملیات واکاری در حال انجام است. اما دیگر ارگانها هنوز اقدامات در خور تکلیفی که بر دوششان گذاشته شده بود را انجام ندادهاند.
وی تصریح کرد: مقرر شده است گزارشی از نامهنگاریها و پیگیریهایی که توسط شهرداری اهواز درباره کمربند سبز انجام شده است، تهیه شود و به همراه یک گزارش کامل در اختیار استاندار خوزستان قرار بگیرد تا وی بتواند راهکاری برای مجموعههایی که در این زمینه وظایفی دارند، ارائه دهد.
رئیس کمیسیون محیط زیست، فضای سبز و سلامت شورای شهر اهواز گفت: استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران و مردم نیز برای اجرای کمربند سبز در دستور کار است و مقرر شد با مجموعه سرمایهگذاری شهرداری اهواز جلسهای برگزار شود تا بستههای سرمایهگذاری در حوزه کمربند سبز را پیشبینی کند.
برچسبها: