تشخیص تاثیر هر دارو بر کرونا یک ماه زمان می برد
دکتر سعید نمکی در نشست کمیته علمی مشورتی مقابله با کووید۱۹ در محل وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه یک ماه زمان برای تشخیص تاثیر دارو بر کرونا لازم است، افزود: باید خودمان را برای یک راه سنگلاخی در آینده آماده کنیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: باید یک ماه صبر کرد تا بدانیم این ویروس شترگاوپلنگ تحت تاثیر کدام دارو قرار خواهد گرفت.
آقای نمکی گفت: من تعجب میکنم که گاهی میگویند یک داروی گیاهی یا شیوه درمانی یافتهاند که حتماً کرونا را درمان میکند، این تفکر نوعی توهم است.
با وجود برخی کاستی ها اما دستاوردهای بزرگی داشتیم
وزیر بهداشت همچنین گفت: با وجود مشکل ها و کاستی های موجود در کشور و غافلگیری در رابطه با ویروس کرونا، خوشبختانه در مرحله اول با کمک همکارانمان در استان ها، دستاوردهای قابل توجهی در عرصه های بین المللی داشته ایم.
دکتر نمکی افزود: کاهش ۳۰ درصدی فوت و ۲۵ درصدی ابتلا حرکت بسیار بزرگی بود که به همت و همکاری همکاران در استان ها اتفاق افتاد.
وی با اشاره به شناخت علمی از شاخص های آنتی ژنیک و اپی توپ های ویروس کرونا، گفت: برای من کاملاً مشخص بود که با پدیده بسیار پیچیده روبرو هستیم و این پدیده ممکن است با تمام پدیده های قبلی متفاوت باشد.
وزیر بهداشت تصریح کرد: کاملاً مشخص بود که این ویروس با اجدادش تفاوت های ساختاری دارد و برخورد با آن برخورد ویژه ای را می طلبد لذا همه باید چشمهایمان را لحظه به لحظه بازتر و خودمان را برای هر دگرگونی و تحولی درباره این ویروس آماده تر کنیم تا بتوانیم برای آینده مقابله با این ویروس با روش متفاوت از موارد قبلی برخورد کنیم.
ویروس کرونا، شتر گاو پلنگ است
دکتر نمکی ماهیت کرونا را شتر، گاو، پلنگی توصیف کرد و گفت: این نخستین واژه ای است که من برای این ویروس به کار برده ام زیرا هم قابلیت گاز گرفتن، لگد زدن، دریدن و شاخ زدن دارد و هم می تواند هر لحظه از این ابزارها و ابزارهای دیگر استفاده کند.
وی افزود: از این رو نیازمند کمک و همراهی ملی بودیم و توانستیم به لطف خدا و حمایت های مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و به ویژه مردم در عرصه برون بخشی و بین بخشی به یک وفاق ملی عظیم دست پیدا کنیم.
وزیر بهداشت گفت: با آن که از روز اول مشتاق بودیم این بود که بتوانیم در درون نظام سلامت از ابزار برجسته علمی دانشمندان این رشته در دانشگاه های علوم پزشکی کشور بهترین بهره را ببریم.
بررسی تازه ترین دستاوردهای علمی مقابله با کرونا
در این نشست که با حضور معاونان وزیر ، روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و تعدادی از متخصصان عضو کمیته علمی مشورتی مقابله با کرونا برگزار شده است، آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان ها و همچنین تازه ترین دستاوردهای علمی و تحقیقات پزشکی در خصوص مقابله با ویروس کرونا بررسی می شود.
برچسبها: