چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳

Wednesday, 27 November , 2024

  • چهارشنبه / 21 اکتبر 2020 / 19:51
  • سرویس: اخبار ویژه
  • کد خبر: 14370
  • خبرنگار : 104

کمیته استقرار سیستم‌های نرم‌افزاری یکپارچه تشکیل شد

دکتر علی خنیفر، مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز خواستار راه اندازی سیستم نرم‌افزاری یکپارچه از ابتدای سال ۱۴۰۰ شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت لوله سازی اهواز، این کمیته به دستور مدیر عامل و با حضور علیرضا فتحی مشاور مدیر عامل و کلیه مدیران ارشد شرکت با هدف استقرار یک سیستم یکپارچه در سطح شرکت تشکیل شد.

دکتر خنیفر در خصوص لزوم اجرای این سیستم در شرکت گفت: شرکت عظیم لوله سازی اهواز با قدمتی بیش از پنجاه سال لازم است که در اسرع وقت و با همکاری و همراهی جدی و مناسب مدیران، رؤسا و کارشناسان کلیه‌ی حوزه‌های شرکت حداکثر تا سال ۱۴۰۰ بهره‌برداری از سیستمی یکپارچه را شروع کند.

 

 

وی با ذکر دلایلی چون افزایش شفافیت در اطلاعات سازمان، کاهش هزینه ها در بسیاری از حوزه‌های کاری، افزایش بهره‌وری در کیفیت و کمیت فرآیندهای سازمانی و همچنین سرعت بخشی به تهیه‌ی گزارشات مدیریتی به اهمیت تشکیل این کمیته اشاره کرد و از همه‌ی دست اندرکاران تقاضا کرد با جدیت در این خصوص تلاش کنند.

 

فتحی مشاور این کمیته نیز با تایید سخنان مدیر عامل افزود: با توجه به اینکه شرکت لوله سازی اهواز دارای زیر ساخت‌های قدیمی از شرکت نفت است و سالهاست از نرم‌افزارها و سیستم‌های این مجموعه استفاده می کرده و پس از انفصال از وزارت نفت نیز سیستم‌هایی جزیره‌ای برای سایر امور راه‌اندازی کرده است. بایستی با شناخت کامل وضع موجود، سیستمی را از میان سیستم‌های موجود در بازار فناوری اطلاعات انتخاب کند که بتواند کلیه‌ی فرآیندهای سازمانی خود را با بهترین کیفیت و کمترین هزینه و به صورت کاملاً یکپارچه مکانیزه کند.

 

فتحی ضمن اعلام این نکته که با توجه به قدمت و تعدد فرآیندهای شرکت مسلماً تغییر از وضع موجود به وضعیت مطلوب کار آسانی نخواهد بود افزود: مطمئناً تلاش و زحمت اصلی این پروژه بر دوش کارشناسان شرکت معظم لوله سازی خواهد بود. مدیران ارشد لازم است که در حوزه‌های تحت سرپرستی خود این تفکر سیستمی را که باید به صورت زنجیره‌وار در اختیار این پروژه باشند را نهادینه و آن را مدیریت کنند.

 

وی همچنین خطاب به دکتر خنیفر افزود: با توجه به قدمت تجهیزات زیرساختی و سخت افزاری شرکت ضروری است که همزمان با توسعه سیستم های نرم‌افزاری، نسبت به نوسازی تجهیزات در واحدهای کم برخوردار اقدام کنند.

 

 

مهرداد کلانترهرمزی، دبیر کمیته استقرار نیز ضمن بازگویی تاریخچه‌ای از پروژه‌های قبلی در شرکت و بیان ریسک‌ها و چالش‌هایی که استقرار سیستم در لوله سازی اهواز به همراه دارد گفت: شرکت لوله سازی دارای فرآیندهای سازمانی مختلفی است که هرکدام به صورت مجزا و جزیره‌ای درحال فعالیت اطلاعاتی هستند که این موازی کاری‌ها اکثراً باعث کندی در تهیه گزارشات و بعضاً بروز خطاهای اپراتوری شده است.

 

کلانترهرمزی در ادامه افزود: مجریانی که برای استقرار سیستم به شرکت مراجعه می‌کنند، در ابتدا فرآیند و گردش کار شرکت را بسیار ساده انگاشته و به همین دلیل بعضاً به هنگام ورود به کار جدی، با چالشهایی غیر پیش بینی شده مواجه می‌شوند.

 

وی اظهار کرد: این در حالیست که شرکت لوله سازی اهواز علیرغم سادگی ظاهری در فرآیندهای تولید، دارای پیچیدگی‌های فرآیندی و اطلاعاتی بسیاری است که در طول سالیان گذشته براساس نیاز به صورت موردی و جزیره‌ای توسعه پیدا کرده است.

 

دبیر کمیته استقرار سیستم‌های نرم‌افزاری یکپارچه گفت: هر مجری که برای استقرار این سیستم انتخاب می شود لازم است ابتدا با جدیت و همکاری مدیران و کارشناسان شرکت شناخت کامل و مناسبی از مجموعه بدست آورده و پس از آن با تغییر و اصلاح فرآیندهای غیراصولی و غیراستاندارد، نسبت به استانداردسازی و روان‌سازی فرآیندها و گردش کارهای موجود اقدام کند.

 

وی افزود: مسلما پس از استانداردسازی فرآیندها و حذف گردش‌ کارها و ثبت اطلاعات موازی، موفقیت استقرار سیستم یکپارچه در دسترس‌تر خواهد بود.

 

به گفته دبیر کمیته، شش عامل اساسی نقش کلیدی، مؤثر و اصلی را در این موفقیت بر عهده دارند که همگی باید در کنار یکدیگر بدون نقص و به درستی به وظایف خود عمل کنند. این عوامل شامل اعضاء هیئت مدیره و مدیران ارشد شرکت، مدیران میانی، رؤسا و کارشناسان شرکت (افرادی که غیر مستقیم با پروژه در ارتباط هستند)، متقاضیان، راهبران، کاربران و استفاده کنندگان از سیستم (افرادی که مستقیماً با پروژه در ارتباط هستند)، طراح و مجری نرم‌افزار، دستگاه نظارت و مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت و زیر ساخت‌‌های سخت افزاری، امنیتی و ارتباطی هستند.

 

 

لازم به ذکر است که در این جلسه، هرکدام از مدیران ارشد ضمن ارائه توضیحاتی از نیازهای مجموعه‌ی تحت سرپرستی خود، لزوم استقرار سیستم یکپارچه در شرکت را از دید خود بیان کردند.

 

در پایان، دکتر خنیفر ضمن تشکر از کلیه شرکت کنندگان در جلسه تاکید کرد: شرکت لوله سازی اهواز به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های حوزه‌ی نفت و فولاد خاورمیانه و کشور، لازم است که با همکاری و همراهی جدی مدیران و کارشناسان شرکت، سال ۱۴۰۰ را با استقرار یک سیستم نرم‌افزاری یکپارچه شروع کند

برچسب‌ها:

شعار سال 1401

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار