درسها و عبرتهای دفاع مقدس باید در هر دورهای یادآوری شوند
سردار حسن شاهوارپور ظهر امروز دوشنبه در آئین رونمایی از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس و تجلیل از نویسندگان دفاع مقدس که در کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد، ضمن تبریک آغاز امامت منجی عالم بشریت حضرت صاحبالزمان (عج)، اظهار کرد: امروز رویداد مهم رونمایی از ۱۰۰ کتاب مکتوب و ۲۰ کتاب الکترونیکی برگزار شده که کار بزرگی است؛ امسال برای کنگره سرداران و شهدای خوزستان رونمایی ۲۰۰ کتاب هدفگذاری شده که بخشی از آن امروز با همت حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و پشتیبانیهایی که از آن صورت گرفت، انجام شد و امید است تا پایان سال بیشتر از ۲۰۰ کتاب منتشر شود.
فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه کتاب نوشتن کار بزرگی است، تصریح کرد: در تلاش هستیم ۲ کتاب برجسته را در سطح ملی و فرا ملی انتشار دهیم که در حال کار هستند.
وی گفت: دفاع مقدس، رویداد خاص و فوق العادهای در تاریخ کشور ما است. رویدادی که هرگز نباید فراموش شود؛ درسها و عبرتهای دفاع مقدس باید در هر دورهای تکرار و یادآوری شوند.
سردار شاهوارپور بیان کرد: خداوند در قرآن کریم انواع و اقسام داستانهایی را که اتفاق افتاده با زبان داستان به ما یادآوری میکند، درسهایی از این داستانها برای زندگی ما آموخته شده و استفاده میشوند.
وی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که در ۶ ماه اول جنگی که به ما تحمیل شد، دانش جنگیدن بود. دانش جنگیدنی که وارداتی بود یعنی وقتی از مدعیان طرحریزی در آن دوره سوال میشد که دشمن را با چه طرحی شکست دهیم؟ طرح و برنامههایی که از آموختههای خارج کشور به ویژه آمریکا و اروپا یاد گرفته بودند به ما یادآوری میکردند و این اصلاً امکانپذیر نبود زیرا اگر میخواستیم آن آموختهها را که دانش جنگیدن کلاسیک بود به کار بگیریم، هرگز نمیتوانستیم دشمن را شکست دهیم.
فرمانده سپاه خوزستان ادامه داد: دانش جنگیدن کلاسیک این بود که باید نیرو تجهیزات و پشتیبانیهای ما سه برابر نیرو تجهیزات و پشتیبانیهای دشمن باشد؛ لذا ما جنگ خود را به دانش انقلابی تغییر دادیم و این بر اساس کاری بود که در حوزه دانشی و مکتوبات صورت گرفته بود.
سردار شاهوارپور اظهار کرد: مکمل آن دانشِ جنگ انقلابی، کارهایی بود که ممکن است که به طور مستقیم برای نبرد در طرحها استفاده نمیشد اما لازمه جنگیدن بود.
وی افزود: امروز هیچ گرهای وجود ندارد که نتوان آن را باز کرد، اگر گرهای وجود دارد و مردم نگرانیهایی دارند باید همان روحیه جهادی و انقلابی دوران دفاع مقدس حاکم تا گره مشکلات باز شود.
فرمانده سپاه حضرت ولی عصر خوزستان، تولید علم را یکی از بخشهایی دانست که کشور همیشه به آن نیاز دارد و در ادامه عنوان کرد: تولید علم باید در همه زمینهها اعم از مهندسی، علوم پزشکی، علوم انسانی و بخشی هم از یافتههایی باشد که ما هزینههای سنگینی را برای آنها دادهایم؛ ۲۲۰ هزار شهید تقدیم کردهایم و باید برای هر شهید یک کتاب بنویسیم که چگونه این شهید عزم پیدا کرده تا برای دفاع از یک ملتی به جنگ برود، ملتی که یک وجب از خاک جمهوری اسلامی را در اختیار دشمن نگذاشت.
سردار شاهوارپور تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرتمندترین کشور منطقه افتخار میکند که از آمریکا قلدرترین کشور دنیا با پنج هزار و ۴۰۰ کلاهک هستهای، توانست پول و زندانیان خود را بگیرد؛ همچنین رئیس جمهور ما بدون هیچ ترسی در نیویورک سخنرانی علیه دشمن پرداخت و این قدرت را شهدا به وجود آوردند که باید آن را تئوریزه کنیم.
برچسبها: