صدور قبضهای چند صد هزارتومانی برای یک ساعت آب در بیدروبه
چندین سال است که وضعیت آب آشامیدنی، کیفیت آب، قطعی مکرر و طولانی مدت شهر بیدروبه نارضایتی وگلهمندی ساکنان این شهر را به دنبال داشته است.
بر اساس این گزارش، نوبتبندی آب در شهر بیدوربه سبب شده است تا اهالی این شهر در طول ۲۴ ساعت فقط یک ساعت از آب لولهکشی بهره ببرند و در مابقی ساعات شبانه روز شبکه آب این شهر قطع است.
به گفته ساکنان این شهر بارها وعده حل این مشکل از سوی دستگاههای ذیربط در شهرستان و مرکز استان داده شد اما هیچ تغییری در روند آب شرب این شهر به وجود نیامد.
آب یک ساعت در روز وصل میشود
جاسم قلاوند یکی از ساکنان شهر بیدروبه در این رابطه میگوید: در بهترین حالت در طول روز ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر مکعب آب به هر کدام از اهالی میرسد، آب ساعت ۱۰ صبح وصل میشود و ساعت ۱۱ قطع میشود در طول این یک ساعت هم باید پمپ آب را روشن کنیم تا کمی فشار آب بیشتر شود.
وی با بیان اینکه حدود ۲ هزار خانوار در این منطقه ساکن هستند، افزود: اهالی در مدت زمانی که آب وصل میشود آب مورد نیاز خود را در مخازن فلزی ذخیره میکنند که قطعاً جوابگوی مصرف روزانه مردم نیست
این شهروند ساکن شهر بیدروبه با اشاره به مشکل آب در روستاهای بالارود و گلخانه، کلگپرگر، بورحسن علی، شهر حسینیه و بیدرویه گفت: قطعی آب در این مناطق در حالی است که با رودخانه کرخه و دز فاصله زیادی نداریم و بزرگترین مخازن نفتی خوزستان در سه کیلومتری شهر بدرویه قرار دارند.
قلاوند با بیان اینکه اهالی منطقه بهرهای از وجود شرکتهای نفتی و صنعتی پیرامون خود نبردهاند، عنوان کرد: روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ تن از شرکت تولیدی سنگ آهک چناره برای شرکت فولا خوزستان بارگیری میشود همچنین تلمبه خانه نفت شهید باغبان زاده در نزدیکی شهر بیدروبه قرار دارند.
مولا شکاری میر رئیس شورای شهر بیدروبه با بیان اینکه در طول روز یک ساعت آب وصل میشود، اظهار کرد: برای ۲۳ ساعت باقی مانده باید آب را در مخازن بالای پشت بام ذخیره کنیم از آنجایی که فشار آب باید طوری باشد که آب وارد مخزن شود اما با توجه به وضعیت مالی اهالی همه آنها نمیتوانندپمپ تهیه کنند.
وی با اشاره به کیفیت آب، افزود: آب بیدروبه از رودخانه دز و کرخه تامین نمیشود بلکه از دو چاهی که در منطقه دوکوهه احداث شده است تامین میشود، فاصله بین دوکوهه بین ۴۰ تا ۴۵ کیلومتر است که باید طی شود تا آب به ما برسد.
ابتدا مشکل شوری آب شهر بیدروبه حل شود
رئیس شورای شهر بیدروبه با بیان اینکه بحث بیآبی ما به ۱۰۰ سال گذشته برمیگردد، گفت: خندهدار است که در این شهر آبرسانی به اهالی با تانکر انجام میشود آن هم بعد از کلی تماس شرکت آبفار تانکر آبرسانی ارسال میکند که جوابگوی نیاز اهالی نیست.
شکاری میر عنوان کرد: با توجه به حفر چاه در خانهها آب منطقه شور است که باید ابتدا مشکل شوری آب در این شهر حل شود سپس فکری برای شبکه آب کنند، مسئولان گفتند دو چاه جدید در دوکوهه حفاری شده است اما قطعاً تا زمانی که وارد مدار شود حداقل دو ماه طول میکشد.
مهاجرت ۲۰۰ تا ۳۰۰ خانوار به دلیل بیآبی در منطقه
وی گفت: مشکل بیآبی سبب شد بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ خانوار از این شهر مهاجرت کنند این در حالی است که اهالی از پرداخت کرایه خانه عاجز هستند.
شکاری میر با اشاره به لزوم رعایت توصیههای بهداشتی به دلیل شیوع کرونا، بیان کرد: بیآبی و قطعی مکرر آب سبب شده است مردم برای شستن دستان خود با مشکل روبرو شوند.
وی بیان کرد: قبض آبی که برای یک دوره مصرف آب صادر میشود واقعی نیست و بسیاری از خانههای مردم کنتور ندارند ملاک قرائت کنتور منازل برای مامور اداره آب حضور اهالی در خانه است و بر اساس آن قبض صادر میشود.
شکاری میر افزود: قبوض آب بدون توجه به میزان مصرف آب صادر میشود و بسیاری از قبوض با مبلغ ۵۰۰ هزار تومان و یک میلیون تومان صادر شده است این در حالی است که در طول شبانه روز فقط یک ساعت آب داریم.
به گزارش خبرگزاری فارس، شهر بیدروبه از شهرهای تازه تأسیس و توابع بخش الوارگرمسیری شهرستان اندیمشک است.
انتهای پیام/
برچسبها: